Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7534016339

STAND UND ENTWICKLUNGSTENDENZEN DER GAERUNGSTECHNOLOGIE. TECHNIKES SEMINAR; ZUERICH; 1974

Other title
ETAT ET TENDANCES DE DEVELOPPEMENT DE LA TECHNOLOGIE DE LA FERMENTATION. SEMINAIRE TECHNIQUE; ZUERICH; 1974 (fr)
Source
SCHWEIZ. BRAUER.-RDSCH.; SCHWEIZ; DA. 1975; VOL. 86; NO 1-2; PP. 3-55; BIBL. DISSEM.
Document type
Conference Paper
Language
German
Keyword (fr)
AUTOMATISATION METHODE NETTOYAGE TECHNOLOGIE INDUSTRIELLE INDUSTRIE ALIMENTAIRE FERMENTEUR FERMENTATION BRASSERIE MATERIEL TECHNIQUE CONGRES ZURICH, 1974 ZURICH,1974 BIOTECHNOLOGIE MICROBIOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
BIOTECHNOLOGY MICROBIOLOGY FOOD SCIENCES
Keyword (es)
BIOTECNOLOGIA MICROBIOLOGIA TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Agrifood industries Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7534016339

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web