Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538001466

Export

Selection :

COMPARISON OF NIGERIAN YELLOW CORN, GUINEA CORN (SORGHUM) AND PEANUT MEAL (GROUNDNUT CAKE) WITH CANADIAN CORN AND SOYBEAN MEAL

Other title
COMPARAISON DU MAIS JAUNE DU NIGERIA, DU SORGHO ET DU TOURTEAU D'ARACHIDE AVEC LE MAIS CANADIEN ET LE TOURTEAU DE SOJA (fr)
Author
OROK EJ; BOWLAND JP
DEP. ANIM. SCI., UNIV. ALBERTA, EDMONTON, ALBERTA T6G2E1
Source
CANAD. J. ANIM. SCI.; CANADA; DA. 1974; VOL. 54; NO 2; PP. 217-228; ABS. FR.; BIBL. 14 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
MAIS SORGHO ARACHIDE TOURTEAU SOJA TOURTEAU COMPOSITION CHIMIQUE VALEUR NUTRITIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538001466

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web