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DIE QUANTITATIVE BESTIMMUNG VON PYROPHOSPHAT IN FLEISCHWAREN MIT HILFE VON ANORGANISCHER PYROPHOSPHATASE

Other title
DOSAGE DES PYROPHOSPHATES DANS LES PRODUITS CARNES A L'AIDE DE LA PYROPHOSPHATASE MINERALE (fr)
Author
LANGNER HJ
INST. LEBENSMITTELHYG. FLEISCHHYG. UND -TECHNOL., FREIE UNIV., 1000 BERLIN 33
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 54; NO 6; PP. 1063-1065; ABS. ANGL. FR
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PHOSPHATE DOSAGE PRODUIT CARNE ADDITIF DOSAGE ENZYMATIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538001486

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