Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538001539

Export

Selection :

UBER DAS VORKOMMEN DERWESENTLICHEN ORGANISCHEN SAEUREN IN GEMUESE, KARTOFFELN UND GETREIDE

Other title
PRESENCE DES PRINCIPAUX ACIDES ORGANIQUES DANS LES LEGUMES, LES POMMES DE TERRE ET LES CEREALES (fr)
Author
HERRMANN K
LEHRSTUHL LEBENSMITTELCHEM. T.U. HANNOVER D-3000 HANNOVER, B.R.D.
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. FORSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 155; NO 4; PP. 220-233; ABS. ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CEREALE POMME DE TERRE LEGUME COMPOSITION CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538001539

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web