Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538001751

BEITRAG ZUR ERMITTLUNG ANATOMISCHER MESS- UND BEZUGSPUNKTE BEI SCHLACHTSCHWEINEN ALS GRUNDLAGE FUER MECHANISCHE TGL-GERECHTE GROBZERLEGUNG

Other title
CONTRIBUTION A LA DETERMINATION DE MESURES ET POINTS DE REFERENCE ANATOMIQUES APPLICABLES AUX PORCS ABATTUS, EN VUE D'UN PREMIER DEPECAGE MECANIQUE CONFORME AUX NORMES EN VIGUEUR (fr)
Author
KRAHMER R; SCHARNER E; WERRMANN H
SEKT. TIERPROD. VETERINAERMED., KARL-MARX-UNIV. LEIPZIG, 701 LEIPZIG
Source
ARCH. TIERZUCHT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 17; NO 3; PP. 199-208; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 1 P. 1/2
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PORC CARCASSE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538001751

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web