Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538002955

DIE SCHAETZUNG DER ERWARTUNGSLEISTUNGEN BEI DEN MILCHINHALTSSTOFFEN

Other title
ESTIMATION DES PERFORMANCES A ATTENDRE A PARTIR DES CONSTITUANTS DU LAIT (fr)
Author
GEISSLER B
VEB. ORGAN.- UND RECHENZENTRUM TIERZUCHT, 1551 PARETZ, KREIS NAUEN
Source
ARCH. TIERZUCHT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 17; NO 4; PP. 219-226; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 1 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT COMPOSITION CHIMIQUE BOVIN PHYSIOLOGIE LACTATION PRODUCTION LAIT
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538002955

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web