Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538003443

5-HYDROXYMETHYLFURFURAL ALS CHEMISCHE UND TECHNOLOGISCHE INDIKATORSUBSTANZ BEI DER SAUREN STAERKEHYDROLYSE

Other title
L'HYDROXYMETHYL-5 FURFURAL, SUBSTANCE INDICATRICE CHIMIQUE ET TECHNOLOGIQUE AU COURS DE L'HYDROLYSE ACIDE DE L'AMIDON (fr)
Author
TEGGE G
BUNDESFORSCHUNGSANST. GETREIDEVERARB., D-4930 DELMOLD 1
Source
STAERKE; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 26; NO 11; PP. 369-374; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
AMIDON HYDROLYSE PH TEMPERATURE MODIFICATION CHIMIQUE EFFET MILIEU TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE CHIMIE MACROMOLECULAIRE POLYMERES
Keyword (en)
FOOD SCIENCES MACROMOLECULAR CHEMISTRY POLYMERS
Keyword (es)
TECNOLOGIA QUIMICA MACROMOLECULAR POLIMEROS
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D09 Physicochemistry of polymers

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Physical chemistry of polymers
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538003443

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web