Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538003448

BEITRAG ZUM STUDIUM DER PROTEINKOMPONENTE VON ROGGENPENTOSANEN

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DES CONSTITUANTS PROTIDIQUES DES PENTOSANES DU SEIGLE (fr)
Author
HOLAS J; KARLOVA S; HAMPL J
FAK. LEBENSM. BIOCHEM. TECHNOL., CHEM.-TECHNOL. HOCHSCH., PRAG
Source
SBOR. VYS. SK. CHEM.-TECHNOL. PRAZE, E; CESKOSL.; DA. 1973; NO 37; PP. 9-33; ABS. TCHEQUE RUSSE; BIBL. 1 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SEIGLE COMPOSITION CHIMIQUE PROTEINE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538003448

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web