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UBER DAS PUFFERUNGSVERMOEGEN DES FLEISCHES UND SEINE VERAENDERUNGEN POST MORTEM

Other title
LE POUVOIR TAMPON DE LA VIANDE ET SES MODIFICATIONS POST MORTEM (fr)
Author
HONIKEL KO; HAMM R
BUNDESANST. FLEISCHFORSCH., D-8650 KULMBACH, BRD
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.- FORSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 156; NO 3; PP. 145-152; ABS. ANGL.; BIBL. 8 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BOEUF PROPRIETE CHIMIQUE COMPOSITION CHIMIQUE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538003600

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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