Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538003741

UBER DIE ELEKTROPHORETISCHE DIFFERENZIERUNG UND KLASSIFIZIERUNG VON PROTEINEN. IV. DISK-ELEKTROPHORESE UND ISOELEKTRISCHE FOKUSSIERUNG IN POLY-ACRYLAMID-GELEN VON PROTEINEN UND ENZYMEN AUS VERSCHIEDENEN ERDBEERARTEN, -SORTEN UND ARTKREUZUNGSVERSUCHEN

Other title
DIFFERENCIATION PAR ELECTROPHORESE ET CLASSIFICATION DES PROTEINES. IV. ELECTROPHORESE EN DISQUE ET FOCALISATION ISOELECTRIQUE EN GEL DE POLYACRYLAMIDE DES PROTEINES ET ENZYMES DE FRAISES DE DIFFERENTES ESPECES, VARIETES ET D'HYBRIDES (fr)
Author
DRAWERT F; GORG A; STAUDT G
INST. CHEM.-TECH. ANAL. CHEM. LEBENSMITTELTECHNOL., TECH. UNIV. MUENCHEN, D-8050 FREISING-WEIHENSTEPHAN, B.R.D.
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.- FORSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 156; NO 3; PP. 129-138; ABS. ANGL.; BIBL. 9 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
FRAISE IDENTIFICATION SPECIFIQUE PROTEINE ENZYME FRUIT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538003741

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web