Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538003759

UBER DEN GEHALT VON COFFEIN IN COLA-NUESSEN UND COFFEINHALTIGEN ANREGUNGSMITTELN

Other title
TENEUR EN CAFEINE DE LA NOIX DE COLA ET DES STIMULANTS RICHES EN CAFEINE (fr)
Author
LEHMANN G; NEUMANN B
FACHBEREICH ANAL. BIOL. CHEM., UNIV. SAARLAND., D-6600 SAARBRUECKEN, BRD
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U. -FORSCH.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 155; NO 6; PP. 348-350; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CAFEINE DOSAGE SPECTROPHOTOMETRIE COLA NOIX COMPOSITION CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538003759

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web