Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538003826

Export

Selection :

UBER DAS VERHALTEN DER PHOSPHATASE WAEHREND DES MAELZUNGS- UND BRAUPROZESSES

Other title
COMPORTEMENT DE LA PHOSPHATASE AU COURS DU MALTAGE ET DU BRASSAGE (fr)
Author
NARZISS L; SEKIN Y
INST. TECHNOL. BRAU. II, TECH. UNIV. MUENCHEN, 805 FREISING-WEIHENSTEPHAN
Source
BRAUWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 27; NO 11; PP. 320-326; ABS. ANGL.; BIBL. 34 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BIERE MOUT BIOCHIMIE BRASSAGE MALTAGE ENZYME ACTIVITE ORGE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538003826

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web