Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538004608

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUM AUFSCHLUSS VON GETREIDESTROH MIT NATRONLAUGE. IV. BEZIEHUNGEN ZWISCHEN DER NAOH-KONZENTRATION IM BEHANDELTEN STROH, DEM SAEUREFAELLBAREN LIGNINANTEIL UND DER VERDAULICHKEIT IN VIVO UND IN VITRO

Other title
RECHERCHES SUR LA DEGRADATION CHIMIQUE DE LA PAILLE DE CEREALES AU MOYEN DE SOUDE. IV. RELATIONS ENTRE LA CONCENTRATION DE SOUDE DANS LA PAILLE TRAITEE, LA FRACTION DE LIGNINE PRECIPITABLE PAR LES ACIDES ET LA DIGESTIBILITE IN VIVO ET IN VITRO (fr)
Author
PIATKOWSKI B; BOLDUAN G; ZWIERZ P; LENGERKEN JV
FORSCHUNGSZENTRUM TIERPROD. DUMMERSTOF-ROSTOCK, AKAD. LANDWIRTSCHAFTSWISS. DDR, 25 ROSTOCK, DDR
Source
ARCH. TIERERNAEHR.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 24; NO 6; PP. 513-522; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 8 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
FOURRAGE TRAITEMENT CHIMIQUE DIGESTIBILITE LIGNINE ALIMENT LEST
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538004608

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web