Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538005581

Export

Selection :

BEITRAG ZUM FLIESSVERHALTEN VON MILCH

Other title
CONTRIBUTION A L'ETUDE DU COMPORTEMENT DU LAIT A L'ECOULEMENT (fr)
Author
RANDHAHN H; REUTER H
BUNDESANST. MILCHFORSCH., KIEL
Source
DECHEMA-MONOGR.; DTSCH.; BIBL. 1974; VOL. 77; NO 1505-1536; PP. 233-250; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 13 REF.; (LEBENSM. EINFLUSS RHEOL. LEBENSMITTELVERARB. LEBENSMITTELQUAL. 5. EUR. SYMP.; ZUERICH.; 1973)
Document type
Conference Paper
Language
German
Keyword (fr)
LAIT PROPRIETE PHYSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538005581

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web