Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538005713

KONSISTENZ UND KLEBRIGKEIT VON REKONSTITUIERTEM TROCKENKARTOFFELPUEREE

Other title
CONSISTANCE ET ETAT COLLANT DE LA PUREE DE POMME DE TERRE DESHYDRATEE ET RECONSTITUEE (fr)
Author
STADLER EB
EUSKIRCHEN, RHLD.
Source
DECHEMA-MONOGR.; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 77; NO 1505-1536; PP. 397-402; ABS. ANGL. FR; (LEBENSM. EINFLUSS RHEOL. LEBENSMITTELVERARB. LEBENSMITTELQUAL. 5. EUR. SYMP.; ZUERICH; 1973)
Document type
Conference Paper
Language
German
Keyword (fr)
POMME DE TERRE DESHYDRATEE TEXTURE LEGUME TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538005713

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web