Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538007118

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUR ENZYMATISCHEN HYDROLYSE VON ALKALIBEHANDELTEN MILCHPROTEINEN

Other title
ETUDES SUR L'HYDROLYSE ENZYMATIQUE DES PROTEINES DU LAIT TRAITEES PAR LES ALCALIS (fr)
Author
KRAUSE W; SCHMIDT K
SEKT. CHEM., TECH. UNIV. DRESDEN, DDR-8027 DRESDEN
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 18; NO 8; PP. 833-839; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 30 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LAIT PROTEINE TRAITEMENT CHIMIQUE HYDROLYSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538007118

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web