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DRY VERSUS LIQUID SMOKE CURING OF TURKEYS

Other title
DINDE FUMEE PAR UNE METHODE DE FUMAGE A SEC OU LIQUIDE (fr)
Author
COOPERS JB; JENKINSON M
POULT. SCI. DEP., CLEMSON UNIV., CLEMSON, S.C. 29631
Source
POULTRY SCI.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 53; NO 4; PP. 1355-1358; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
FUMAGE TECHNOLOGIE DINDE FUMEE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538007212

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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