Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538007263

LEBENSMITTELRECHTLICHE BEURTEILUNG VON BRATFETTEN UND SEIDEFETTEN KRITERIEN FUR DIE BEURTEILLUNG DURCH DEN LEBENSMITTELCHEMIKER

Other title
EVALUATION DES GRAISSES DE ROTISSAGE ET DE FRITURE EN FONCTION DE LA LEGISLATION SUR LES PRODUITS ALIMENTAIRES. CRITERES POUR L'EVALUATION PAR LE CHIMISTE DES PRODUITS ALIMENTAIRES (fr)
Author
WURZIGER J
HYG. INST. FREIEN HANSESTADT, HAMBURG
Source
FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 76; NO 2; PP. 52-57; ABS. ANGL.; BIBL. 5 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CORPS GRAS CUISSON ALTERATION OXYDATION ALTERATION FLAVEUR CORPS GRAS ALIMENTAIRE EVALUATION PROPRIETE ORGANOLEPTIQUE ODEUR SAVEUR INDICE ACIDE INDICE SAPONIFICATION ACIDE GRAS ACIDE GRAS OXYDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE INDUSTRIE CHIMIQUE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES CHEMICAL INDUSTRY
Keyword (es)
TECNOLOGIA INDUSTRIA QUIMICA
Classification
Pascal
001 Exact sciences and technology / 001D Applied sciences / 001D07 Chemical engineering

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries Chemical engineering
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538007263

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web