Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538009079

GAS CHROMATOGRAPHIC ANALYSIS OF AMINO ACIDS IN OILSEED MEALS

Other title
ANALYSE PAR CHROMATOGRAPHIE EN PHASE GAZEUSE DES ACIDES AMINES DANS LES TOURTEAUX DE GRAINES OLEAGINEUSES (fr)
Author
CONKERTON EJ
SOUTH. REG. RES. CENT., A.R.S., NEW ORLEANS, LA. 70179
Source
J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 22; NO 6; PP. 1046-1049; BIBL. 19 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
PROTEINE VEGETALE ANALYSE QUALITATIVE DOSAGE ARACHIDE TOURTEAU SOJA TOURTEAU AMINOACIDE CHROMATOGRAPHIE ECHANGE ION CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538009079

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web