Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538009480

Export

Selection :

UNTERSUCHUNGEN ZUR CHARAKTERISIERUNG VON STROHPELLETS. VII. IN VIVO- UND IN VITRO-FERMENTATION VON FLUECHTIGEN FETTSAEUREN

Other title
RECHERCHES SUR LES PROPRIETES DES TABLETTES DE PAILLE. VII. FERMENTATION DES ACIDES GRAS VOLATILS IN VIVO ET IN VITRO (fr)
Author
MUNCHOW H; BERGNER H; ZIMMER HJ
SEKT. TIERPROD. VETERINAERMED., HUMBOLDT-UNIV. BERLIN, 104 BERLIN
Source
ARCH. TIERERNAEHR.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 25; NO 1; PP. 27-36; ABS. RUSSE ANGL.; BIBL. 10 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
FOURRAGE TECHNOLOGIE DIGESTIBILITE ALIMENT LEST
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538009480

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web