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COMPLETE RHEOLOGICAL CHARACTERIZATION OF TIME-DEPENDENT FOOD PRODUCTS

Other title
CARACTERISATION RHEOLOGIQUE COMPLETE DE PRODUITS ALIMENTAIRES DONT L'EVOLUTION DEPEND DU TEMPS (fr)
Author
TIU C; BOGER DV
DEP. CHEM. ENG., MONASH UNIV., CLAYTON, VICTORIA 3168, AUST.
Source
J. TEXTURE STUD.; NETHERL.; DA. 1974; VOL. 5; NO 3; PP. 329-338; BIBL. 8 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE PROPRIETE PHYSIQUE MAYONNAISE ANALYSE QUALITATIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538010165

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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