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UNTERSUCHUNGEN ZUR AMINOSAEURENSCHAEDIGUNG BEI VERARBEITUNG UND LAGERUNG VON MOLKEN UND MOLKENPULVERN

Other title
ETUDE DE L'ENDOMMAGEMENT DES ACIDES AMINES DES LACTOSERUMS ET DES POUDRES DE LACTOSERUMS PENDANT LE TRAITEMENT ET LA CONSERVATION (fr)
Author
HUSS W
ABT. FUTTERM., UNIV. HOHENHEIM, 7000 STUTTGART 70, POSTFACH 106
Source
Z. TIERPHYSIOL. TIERERNAEHR. FUTTERMITTELKDE; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 34; NO 1; PP. 60-67; ABS. ANGL.; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
LACTOSERUM LACTOSERUM DESHYDRATE TECHNOLOGIE CONSERVATION ALTERATION AMINOACIDE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538010364

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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