Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538010406

SYSTEMATIC PROCEDURE FOR THE FRACTIONATION OF MUSCLE PROTEIN, WITH PARTICULAR REFERENCE TO BIOCHEMICAL EVALUATION OF MEAT QUALITY

Other title
PROTOCOLE SYSTEMATIQUE POUR LE FRACTIONNEMENT DES PROTEINES DU MUSCLE, AVEC UNE OBSERVATION PARTICULIERE RELATIVE A L'EVALUATION BIOCHIMIQUE DE LA QUALITE DE LA VIANDE (fr)
Author
ASGHAR A; YEATES NTM
FAC. RURAL SCI., UNIV. NEW ENGLAND, N.S.W., AUST.
Source
AGRIC. BIOL. CHEM.; JAP.; DA. 1974; VOL. 38; NO NO 10; PP. 1851-1858; BIBL. 47 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
VIANDE CONTROLE QUALITE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538010406

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web