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COMPOSITION AND PROTEIN EFFICIENCY RATIO OF PARTIALLY DEFATTED CHOPPED BEEF AND OF PARTIALLY DEFATTED BEEF FATTY TISSUE AND COMBINATIONS WITH SELECTED PROTEINS

Other title
COMPOSITION ET COEFFICIENT D'EFFICACITE PROTIDIQUE DE VIANDE DE BOEUF HACHE PARTIELLEMENT DEGRAISSE ET DE TISSU ADIPEUX BOVIN PARTIELLEMENT DEGRAISSE EN COMBINAISON AVEC DIVERSES PROTEINES (fr)
Author
HAPPICH ML; WHITMORE RA; FEAIRHELLER S; TAYLOR MM; SWIFT CE; NAGHSKI J; BOOTH AN; ALSMEYER RH
EAST. REG. RES. CENT., ARS, PHILADELPHIA, PA. 19118
Source
J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 1; PP. 35-39; BIBL. 21 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
BOEUF TECHNOLOGIE VALEUR NUTRITIVE TRAITEMENT PHYSIQUE COMPOSITION CHIMIQUE AMINOACIDE PROTEINE ANIMALE MATIERE PREMIERE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538010424

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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