Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538010567

DER EINFLUSS EINER ALARBEHANDLUNG AUF GEWISSE QUALITAETSMERKMALE VON TRAUBEN DER SORTEN BANATI UND GHARIBI WAEHREND DER KUEHLLAGERUNG

Other title
INFLUENCE D'UN TRAITEMENT A L'ALAR SUR CERTAINES CARACTERISTIQUES DE QUALITE DE RAISINS DES VARIETES BANATI ET GHARIBI PENDANT L'ENTREPOSE FRIGORIFIQUE (fr)
Author
FUAD ABD EL LATIEF IBRAHIEM
DEP. PLANT PROD., FAC. AGRIC., PARIS UNIV., AGYPTEN
Source
MITT. REBE WEIN OBSTBAU FRUECHTEVERWERTG; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 24; NO 5; PP. 355-360; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 12 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
RAISIN TRAITEMENT CHIMIQUE CONSERVATION ENTREPOSAGE FROID FRUIT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538010567

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web