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ZUM VORKOMMEN VON D(-)LAKTAT IN SAUERMILCH, JOGHURT UND KEFIR

Other title
PRESENCE DE (-)-LACTATE DANS LE LAIT FERMENTE, LE YOGHOURT ET LE KEFIR (fr)
Author
WIESNER HU; STAHLHUT KLIPP H; BENNER J
INST. HYG. TECHNOL. MILCH TIERAERZTL. HOCHSCH. HANNOVER
Source
ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 26; NO 2; PP. 49-52; BIBL. 1/4 P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT LAITIER FERMENTE YOGHOURT KEFIR COMPOSITION CHIMIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538011652

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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