Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538011723

BEITRAEGE ZUR BAKTERIOLOGIE DER FRISCHEN METTWURST. II. DIE ABHAENGIGKEIT LIPOLYTISCHER AKTIVITAET VON DER KEIMDYNAMIK IN FRISCHEN METTWUERSTEN

Other title
CONTRIBUTION A LA BACTERIOLOGIE DES SAUCISSES FUMEES FRAICHES. II. DEPENDANCE DE L'ACTIVITE LIPOLYTIQUE DE LA DYNAMIQUE DE LA POPULATION DE GERMES DANS LES SAUCISSES FUMEES FRAICHES (fr)
Author
DOBBERTIN S; SEIMS H; SINELL HJ
INST. LEBENSMITTELHYG. FLEISCHHYG. UND -TECHNOL., FREIE UNIV. BERLIN, 1000 BERLIN 33
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 55; NO 2; PP. 237-242; BIBL. 27 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SAUCISSE ALTERATION CONTAMINATION BIOLOGIQUE BACTERIE LEVURE PRODUIT CHARCUTERIE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538011723

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web