Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538012971

UBER DIE BEDEUTRUNG BEDEUTUNG AROMASTOFFE BEIF BEI I. METHODISCHE GRUNDLAGEN

Other title
SIGNIFICATION DES SUBSTANCES AROMATISUES AROMATIQUES DANS LE POISSON. I. BASES METHODOLOGIQUES (fr)
Author
TROMMSDORFF H
INST. BIOCHEM. TECHNOL., BUNDESFORSCHUNGSANSTALT FISCHEREI, HAMBURG
Source
CHEM. MIKROBIOL. TECHNOL. LEBENSMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 4; NO 1; PP. 1-7; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 32 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
POISSON AROME COMPOSE VOLATIL DOSAGE ANALYSE QUALITATIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538012971

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web