Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538013034

PRETRATTAMENTI CON SALI DI CALCIO E CON ANIDRIDE SOLFOROSA AI FINI DELLA STABILIZZAZIONE DEI CAVOLFIORI SURGELATI

Other title
PRETRAITEMENT DE STABILISATION DES CHOUX-FLEURS CONGELES A L'AIDE DE SELS DE CALCIUM ET D'ANHYDRIDE SULFUREUX (fr)
Author
POLESELLO A; PIZZOCARO F
IST. SPER. VALORIZZAZIONE TECNOL. PROD. AGRIC., MILANO
Source
RIV. SCI. TECNOL. ALIM. NUTRIZ. UM.; ITAL.; DA. 1975; VOL. 5; NO 1; PP. 44-48; ABS. ANGL.; BIBL. 19 REF.
Document type
Article
Language
Italian
Keyword (fr)
CHOU-FLEUR TRAITEMENT CHIMIQUE CHOU-FLEUR CONGELE TECHNOLOGIE SOUFRE DIOXYDE UTILISATION LEGUME TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538013034

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web