Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538014783

Export

Selection :

BEITRAG ZUR QUALITATIVEN UND QUANTITATIVEN BESTIMMUNG VON AFLATOXINEN B1 UND G1 IN LEBENSMITTELN

Other title
CONTRIBUTION A LA DETERMINATION QUALITATIVE ET QUANTITATIVE DES AFLATOXINES B1 ET G1 DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES (fr)
Author
KRUG G; TEICHMANN B
HYG. INST., DDR-1055 BERLIN
Source
NAHRUNG; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 19; NO 3; PP. 255-266; ABS. ANGL. RUSSE; BIBL. 11 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE AFLATOXINE DOSAGE CHROMATOGRAPHIE PHASE GAZEUSE SPECTROMETRIE UV FLUORIMETRIE MYCOTOXINE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538014783

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web