Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538015236

ETUDE THEORIQUE SUR LE COGNAC, SA COMPOSITION ET SON VIEILLISSEMENT NATUREL EN FUTS DE CHENE

Author
MARCHE M; JOSEPH E
STN. VITIC. COGNAC
Source
REV. FR. OENOL.; FR.; DA. 1975; NO 57; PP. 1-111; BIBL. 12 P. 1/2
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
COGNAC COMPOSITION CHIMIQUE TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538015236

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web