Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538015922

Export

Selection :

COMPARISON OF FISH PROTEIN SOURCES AND MILK BY-PRODUCTS IN MILK REPLACERS FOR CALVES

Other title
COMPARAISON DES SOURCES DE PROTEINES DE POISSON ET DE SOUS-PRODUITS DU LAIT DANS DES ALIMENTS D'ALLAITEMENT POUR LES VEAUX (fr)
Author
GORRILL ADL; NICHOLSON JWG; LARMOND E; POWER HE
AGRIC. CANADA, FREDERICTON, N.B.
Source
CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 2; PP. 269-278; ABS. FR.; BIBL. 20 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
BOVIN ALIMENTATION LAIT SUCCEDANE MATIERE PREMIERE POISSON FARINE LACTOSERUM DESHYDRATE
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538015922

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web