Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538017056

THE PROFILE AREA OF BEEF CARCASSES AND ITS RELATIONSHIP TO CARCASS COMPOSITION

Other title
LA SUPERFICIE LATERALE DES CARCASSES DE BOVINS DE BOUCHERIE ET SES RELATIONS AVEC LA COMPOSITION DES CARCASSES (fr)
Author
FISCHER AV
ARC MEAT RES. INST., LANGFORD, BRISTOL BS18 7DY
Source
ANIMAL PRODUCT.; G.B.; DA. 1975; VOL. 20; NO 3; PP. 355-361; BIBL. 7 REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
BOEUF CARCASSE ANALYSE QUALITATIVE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538017056

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web