Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7538017246

Export

Selection :

UBER DIE HYGIENISCHE HERSTELLUNG VON INDUSTRIELLEM SPEISEEIS

Other title
PREPARATION HYGIENIQUE DE LA CREME GLACEE INDUSTRIELLE (fr)
Author
TIMM F
LANGNESE-IGLO GMBH, HAMBURG
Source
GORDIAN; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 75; NO 6; PP. 186-193 (5 P.); BIBL. 41 REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
CREME GLACEE TECHNOLOGIE CONTROLE MICROBIOLOGIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7538017246

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web