Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638004868

Export

Selection :

TIERISCHE FETTE IN BACKWAREN

Other title
CORPS GRAS D'ORIGINE ANIMALE DANS LES PRODUITS DE CUISSON (fr)
Author
WURZIGER J
HYG. INST. FREIE HANSESTADT HAMBURG, 2 HAMBURG 36
Source
FETTE SEIFEN ANSTRICHMITTEL; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 77; NO 10; PP. 412-416; ABS. ANGL.; BIBL. 6REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CUISSON MATIERE PREMIERE CORPS GRAS ANIMAL UTILISATION TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638004868

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web