Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638005030

SCHIMMELPILZBEFALL BEI FLEISCHERZEUGNISSEN, INSBESONDERE BEI DAUERWUERSTEN , UNTER LEBENSMITTELHYGIENISCHEN UND LEBENSMITTELRECHTLICHEN ASPEKTEN

Other title
PRESENCE DE MOISISSURES DANS LES PRODUITS CARNES, NOTAMMENT SUR LES SAUCISSONS SECS, DU POINT DE VUE DE L'HYGIENE ALIMENTAIRE ET DE LA LEGISLATION (fr)
Author
KERSCHL A
806 DACHAU, GROEBENRIEDER ST. 5
Source
ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 26; NO 6; PP. 208-212; ABS. ANGL.; BIBL. 18REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SAUCISSON CONTAMINATION BIOLOGIQUE FUNGI PRODUIT CHARCUTERIE PRODUIT CARNE VIANDE CHARCUTERIE HYGIENE LEGISLATION SANTE PUBLIQUE ALIMENT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES MICROBIOLOGY
Keyword (es)
TECNOLOGIA MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Agrifood industries Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638005030

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web