Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638005038

UNTERSUCHUNGEN UEBER DAS VORKOMMEN VON INOSIN, HYPOXANTHIN UND XANTHIN IN GELAGERTEM FRISCHEM RINDFLEISCH

Other title
RECHERCHE SUR LA PRESENCE D'INOSINE, HYPOXANTHINE ET XANTHINE DANS LA VIANDE DE BOEUF FRAICHE ENTREPOSEE (fr)
Author
GISSEL C; SREROD S; WENZEL S
INST. HYG. TECHNOL. FLEICHES, TIERAERZTL. HOCHSCH. HANNOVER
Source
ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 26; NO 6; PP. 225-229; ABS. ANGL.; BIBL. 1/2P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
BOEUF COMPOSITION CHIMIQUE CONTROLE QUALITE BIOCHIMIE VIANDE PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638005038

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web