Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638005214

DIE PHENOLISCHEN INHALESSTOFFE DES OBSTES. VI. DIE PHENOLISCHEN INHALTSSTOFFE DER JOHANNISBEEREN, STACHELBEEREN UND KULTURHEIDELBEEREN. VERAENDERUNGEN DER PHENOLSAEUREN UND CATECHINE WAEHREND WACHSTUM UND REIFE VON SCHWARZEN JOHANNISBEEREN

Other title
CONSTITUANTS PHENOLIQUES DES FRUITS. VI. LES CONSTITUANTS PHENOLIQUES DES GROSEILLES ET CASSIS, DES GROSEILLES A MAQUEREAU ET DES AIRELLES-MYRTILLES CULTIVEES. MODIFICATIONS DES ACIDES PHENOLIQUES ET DES CATECHOLS PENDANT LA CROISSANCE ET LA MATURATION DES CASSIS (fr)
Author
STOHR H; HERRMANN K
LEHRSTUHL LEBENSMITTELCHEM., TECH. UNIV. HANNOVER
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.- FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 159; NO 1; PP. 31-37; ABS. ANGL.; BIBL. 17REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PHENOLS COMPOSES PHENOLIQUES ANALYSE QUALITATIVE CASSIS MYRTILLE GROSEILLE FRUIT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638005214

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web