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A NEW BLUE CHEESE FOOD MATERIAL FROM ULTRAFILTRATED SKIM MILK AND MICROBIAL ENZYME-MOLD SPORE REACTED FAT

Other title
NOUVEAU PRODUIT ALIMENTAIRE DE TYPE FROMAGE BLEU PREPARE A PARTIR DE LAIT ECREME SOUMIS A L'ULTRAFILTRATION ET DE MATIERE GRASSE TRAITEE PAR DES ENZYMES MICROBIENNES ET DES SPORES DE MOISISSURES (fr)
Author
JOLLY RC; KOSIKOWSKI FV
DEP. FOOD SCI., CORNELL UNIV., ITHACA, N.Y. 14853
Source
J. DAIRY SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 58; NO 9; PP. 1272-1275; BIBL. 16REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
FROMAGE MATIERE PREMIERE TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638006162

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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