Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638006247

ROHWURST UND ROHFLEISCHWAREN. II. ROHFLEISCHWAREN. POEKELPROZESS UND POEKELBAKTERIEN

Other title
SAUCISSON CRU ET PRODUITS CARNES CRUS. II. PRODUITS CARNES CRUS. TECHNIQUES DE SAUMURAGE ET BACTERIES DES SAUMURES (fr)
Author
CORETTI K
KULMBACH BUNDESANST. FLEISCHFORSCH.
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 55; NO 10; PP. 1365-1377 (11 P.)
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PRODUIT CARNE TECHNOLOGIE CONTAMINATION BIOLOGIQUE SAUMURE BACTERIE MICROFLORE VIANDE CHARCUTERIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE ALIMENT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE MICROBIOLOGIE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES MICROBIOLOGY
Keyword (es)
TECNOLOGIA MICROBIOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Pascal
002 Biological and medical sciences / 002B Medical sciences / 002B05 Infectious diseases

Discipline
Agrifood industries Infectious pathology
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638006247

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web