Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638006340

DIE PHENOLISCHEN INHALTSSTOFFE DES OBSTES. V. DIE PHENOLISCHEN INHALTSTOFFE DER ERDBEEREN UND DEREN VERAENDERUNGEN WAEHREND WACHSTUM UND REIFE DER FRUECHTE

Other title
LES COMPOSES PHENOLIQUES DES FRUITS. V. COMPOSES PHENOLIQUES DES FRAISES ET LEURS MODIFICATIONS PENDANT LA CROISSANCE ET LA MATURATION DES FRUITS (fr)
Author
STOHR H; HERRMANN K
LEHRSTUHL LEBENSMITTELCHEM., TECH. UNIV. HANNOVER, BRD
Source
Z. LEBENSMITTEL-UNTERS. U.-FORSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 158; NO 6; PP. 341-348; ABS. ANGL.; BIBL. 24REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
FRAISE PHENOLS COMPOSES PHENOLIQUES BIOCHIMIE MATURATION COMPOSITION CHIMIQUE FRUIT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638006340

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web