Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638006406

CARACTERISTIQUES ET PROPRIETES PHYSICO-CHIMIQUES DES FARINES, CONCENTRATS ET ISOLATS DE PROTEINES DE SOJA

Author
DUTERTE MR
SOC. INDUSTRIELLE DES OLEAGINEUX, 62002 ARRAS
Source
REV. FR. CORPS GRAS; FR.; DA. 1976; VOL. 23; NO 1; PP. 15-25; ABS. ANGL. ALLEM. ESP.; BIBL. 37 REF.
Document type
Article
Language
French
Keyword (fr)
SOJA PROTEINE APTITUDE TECHNOLOGIQUE PROPRIETE PHYSIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638006406

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web