Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638007578

Export

Selection :

ZUM FLEISCHANTEIL IN KOENIGSBERGER KLOPSEN, KOHLROULADEN UND GEFUELLTEN PAPRIKASCHOTEN

Other title
TENEUR EN VIANDE DES QUENELLES TYPE KOENIGSBERG, ROULADES DE CHOU ET POIVRONS FARCIS (fr)
Author
TIMM FT; VON KOZLOWSKI A
LANGNESE-IGLO G.M.B.H., 2000 HAMBURG 1, POSTFACH 104029
Source
FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 55; NO 11; PP. 1563-1568; ABS. ANGL. FR.; BIBL. DISSEM.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PLAT CUISINE CONTROLE QUALITE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638007578

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web