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UNTERSUCHUNGEN UEBER DIE VERAENDERUNGEN DES AROMAS BEI DER BROTLAGERUNG

Other title
RECHERCHES RELATIVES AUX MODIFICATIONS DE L'AROME AU COURS DE LA CONSERVATION DU PAIN (fr)
Author
ACHERMANN A; NEUKOM H
INST. LEBENSMITTELWISS., EIDG. TECH. HOCHSCH. ZUERICH, CH-8006 ZUERICH
Source
MITT. GEB. LEBENSMITTELUNTERS. HYG.; SCHWEIZ; DA. 1976; VOL. 67; NO 1; PP. 109-121; ABS. FR. ANGL.; BIBL. 15REF.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
PAIN RASSISSEMENT ALTERATION FLAVEUR TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638008759

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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