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A NEW HYDROLYSIS PROCEDURE FOR PREPARATION OF ORANGE JUICE FOR TRACE ELEMENT ANALYSIS BY ATOMIC ABSORPTION SPECTROMETRY

Other title
NOUVELLE METHODE D'HYDROLYSE POUR LA PREPARATION DU JUS D'ORANGE EN VUE DE L'ANALYSE DES OLIGOELEMENTS PAR SPECTROMETRIE D'ABSORPTION ATOMIQUE (fr)
Author
MCHARD JA; WINEFORDNER JD; ATTAWAY JA
DEP. CHEM., UNIV. FLORIDA, GAINESVILLE, FLA. 32611
Source
J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 24; NO 1; PP. 41-45; BIBL. 21REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
ORANGE JUS CONCENTRE DOSAGE MINERAL SPECTROMETRIE ABSORPTION ATOMIQUE MINERALISATION FRUIT AGRUME TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638009019

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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