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STABILITY CHARACTERISTICS OF VITAMINS IN PROCESSED FOODS

Other title
PROPRIETES DE STABILITE DES VITAMINES DANS LES PRODUITS ALIMENTAIRES ELABORES (fr)
Author
DE RITTER E
HOFFMANN-LA ROCHE INC., NUTLEY, N.J. 07110
Source
FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 30; NO 1; PP. 48-54 (5P.); BIBL. 35REF.
Document type
Serial Issue
Language
English
Keyword (fr)
PRODUIT ALIMENTAIRE VITAMINE VALEUR NUTRITIVE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638010100

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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