Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Export

Selection :

Permanent link
http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638010149

CAPTEUR POUR LA MESURE DE LA PURETE DES PRODUITS DE SUCRERIE

Author
DEVILLERS P
SYND. NATL. FABR. SUCRE, 75783 PARIS CEDEX 16; INST. RECH. IND. SUCRIERE, SAC POSTAL 15, 59650 VILLENEUVE D'ASCQ
Source
DGRST-7470766; FR.; DA. 1975; PP. (10P.); H.T. 2; ABS. ANGL.; (RAPP. FINAL, ACTION CONCERTEE: CHIM. ANAL.)
Document type
Report
Language
French
Keyword (fr)
SUCRERIE JUS CONTROLE QUALITE METHODE AUTOMATISEE PROPRIETE PHYSIQUE CONDUCTIVITE ELECTRIQUE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638010149

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web