Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638010401

Export

Selection :

DER AMINOSAEURE-, ZUCKER-, SAEURE- UND MINERALSTOFFGEHALT VON WEINBEEREN IN ABHAENGIGKEIT VOM KLEINKLIMA DES STANDORTES DER REBE

Other title
TENEUR EN AMINOACIDES, GLUCIDES, ACIDES ET ELEMENTS MINERAUX DES RAISINS, EN RELATION AVEC LE MICROCLIMAT DU VIGNOBLE (fr)
Author
SCHRADER U; LEMPERLE E; BECKER NJ; BERGNER KG
STADTL. WEINBAUINST. FREIBURG
Source
WEIN-WISSENSCH.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 1; PP. 9-24; BIBL. 2P.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
RAISIN COMPOSITION CHIMIQUE VIGNE BIOCLIMATOLOGIE AMINOACIDE ACIDE ORGANIQUE GLUCIDE MINERAL FRUIT TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638010401

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web