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DER EINFLUSS DES GELMATERIALS AUF DIE TRENNUNG VON ZUCKERFARBSTOFFEN

Other title
INFLUENCE DU TYPE DU GEL SUR LA SEPARATION DES MATIERES COLORANTES DU SUCRE (fr)
Author
PREY V; ANDRES H
INST. CHEM. TECHNOL. ORG. STOFFE, TECH-UNIV-WIEN
Source
Z. ZUCKERINDUSTR.; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 26; NO 3; PP. 211-214; ABS. ANGL. FR. ESP.
Document type
Article
Language
German
Keyword (fr)
SUCRERIE JUS COULEUR DECOLORATION TECHNOLOGIE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638011422

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

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