Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Permanent link : http://pascal-francis.inist.fr/vibad/index.php?action=getRecordDetail&idt=PASCAL7638011541

Export

Selection :

A NOVEL APPROACH FOR WHEY UTILIZATION IN PRODUCTION OF NATIVE AND MICROBIAL PROTEINS

Other title
NOUVEL ESSAI D'UTILISATION DU LACTOSERUM POUR LA PRODUCTION DE PROTEINES NATIVES OU MICROBIENNES (fr)
Author
MOHAMED SALAH FODA
NATL. RES. CENT., DOKKI, CAIRO, A.R.E.
Source
MILCHWISSENSCHAFT; DTSCH.; DA. 1976; VOL. 31; NO 3; PP. 138-141; ABS. ALLEM.; BIBL. 13REF.
Document type
Article
Language
English
Keyword (fr)
LACTOSERUM PROTEINE TECHNOLOGIE PROTEINE VEGETALE MATIERE PREMIERE LEVURE MILIEU CULTURE TECHNOLOGIE ALIMENTAIRE
Keyword (en)
FOOD SCIENCES
Keyword (es)
TECNOLOGIA
Classification
Pascal
002 Biological and medical sciences / 002A Fundamental and applied biological sciences. Psychology / 002A35 Food industries

Discipline
Agrifood industries
Origin
Inist-CNRS
Database
PASCAL
INIST identifier
PASCAL7638011541

Sauf mention contraire ci-dessus, le contenu de cette notice bibliographique peut être utilisé dans le cadre d’une licence CC BY 4.0 Inist-CNRS / Unless otherwise stated above, the content of this bibliographic record may be used under a CC BY 4.0 licence by Inist-CNRS / A menos que se haya señalado antes, el contenido de este registro bibliográfico puede ser utilizado al amparo de una licencia CC BY 4.0 Inist-CNRS

Searching the Web